Velg riktig fôr

Vi i Royal Canin har nærmere 50 års erfaring med å utvikle fôr til katter og hunder. Vi benytter oss av kunnskapen og erfaringen til oppdrettere og næringseksperter i tillegg til at vi satser stort på egen forskning. Hos oss kan du finne fôr tilpasset hundens alder, størrelse, rase og livsstil, samt individuelle løsninger for spesifikke behov.

TILPASSEDE FÔR

Fôrene våre er delt inn i fem grupper

 

Det er mye du må tenke på når du skal velge fôr. Kanskje har du tenkt å kjøpe en valp og trenger et valpefôr? Små hunderaser får ofte problemer med tannstein – noe som med tiden kan føre til at tennene løsner. Fôrene våre til små hunder inneholder derfor næringsstoffer som bidrar til å redusere dannelsen av tannstein. Andre faktorer du bør tenke på når du skal velge fôr er om hunden er kastrert eller sterilisert, om den har noen sensitiviteter eller er overvektig.

HUNDER OG HUNDEEIERE

Produktene våre er delt inn i kategoriene du finner i faghandelen og hos veterinærklinikker. Synes du det er vanskelig å vite hvilket fôr som passer til hunden din? Da kan du lese mer om fôrene våre på nettsiden vår. Du kan også spørre de ansatte i butikken eller klinikken om hjelp.